ODOS ima vedno več uporabnikov

News image

Minulo leto in pol je bilo za naše podjetje PIA d.o.o., kljub precej turbulentnemu dogajanju, ki ga je povzročil COVID-19, precej produktivno, saj smo pridobili številne nove uporabnike sistema ODOS. Situacija, v kateri smo se znašli zaradi korona virusa, namreč postavlja potrebno po digitalizaciji poslovanja in možnosti dela od doma na precej višji nivo, kot do sedaj.

V zadnjem letu so se nam tako pridružile številne občine, domovi za ostarele, varstveno delovni centri, vrtci, šolski centri, knjižnice, kulturni domovi ter druge organizacije in podjetja. Sistem ODOS trenutno uporablja preko 200 različnih javnopravnih organizacij in podjetij, od tega kar 110 občin.

V luči slednjega smo za občine, uporabnice sistema ODOS pripravili tudi Vzročna notranja pravila in njihovo personalizacijo podprli s posebno aplikacijo, ki uporabnika s pomočjo natančnih navodil vodi v tistih delih, ki jih mora občina prilagoditi svojemu poslovanju. Prevzele so jih že številne občine, od katerih dobivamo zelo pozitivne odzive.

Zelo smo veseli, da nam zaupa vedno več organizacij. To nam daje zanos, da se bomo še naprej trudili za njihovo zadovoljstvo in za kakovosten produkt, ki jim ga ponujamo. 

Če želite preiti na napredni sistem, skladen z vso potrebno zakonodajo in certificiran pri Arhivu RS, ki mu zaupa vedno več uporabnikov, potem stopite v stik z nami!

Z veseljem vam bomo pokazali kako deluje, odgovorili na vaša vprašanja in vam pripravili informativno ponudbo.

Pišite nam na prodaja@pia.si.


04. oktober, 2021
Domača stran