ODOS ima vse več zadovoljnih uporabnikov

News image

Minuli meseci so bili za naše podjetje PIA d.o.o. precej produktivni, saj smo pridobili številne nove uporabnike sistema ODOS, posodobili njegov izgled in delo z njim še dodatno poenostavili s številnimi novostmi. Kmalu pa bomo sistemu dodali tudi dva nova modula – Sestanki in Projektno vodenje.

V zadnjih dveh mesecih smo dobrodošlico v ODOS-u izrekli kar osmim organizacijam in sicer občinam: Ig, Duplek, Log-Dragomer, Brda, Križevci, Kobarid ter Zavodu za izobraževanje in kulturo Črnomelj in Ljudski univerzi Kočevje. Poglejte si tudi druge reference.

Pri sistemu ODOS se zgodba namreč ne zaključi le pri upravnem poslovanju. Namen sistema je voditi celotno dokumentacijo organizacije v elektronski obliki (potni nalogi, dopusti, pogodbe, naročilnice, javno naročanje, plani izobraževanj, zapisniki sestankov, projektno vodenje ...) preko enotne vstopne točke.

Zagotovo poznate težave, ki nastajajo ob vodenju poslovanja v različnih aplikacijah (račune v finančni aplikaciji, javna naročila v drugi aplikaciji, upravno poslovanje v tretji aplikaciji, Geografsko-informacijske sisteme spet v naslednji …). S sistemom ODOS  se temu izognete, saj omogoča povezovanje obstoječih aplikacij v organizaciji, zato vanje vstopate preko enotne vstopne točke, ki jo predstavlja ODOS. Omogoča tudi centralno vodenje potrjevanja in podpisovanja celotne dokumentacije. Tako imate vse dokumente zbrane na enem mestu – v sistemu ODOS, njegovo povezovanje z drugimi aplikacijami pa omogoča zelo enostavno delo z visoko stopnjo preglednosti in zanesljivosti. Sistem ODOS lahko tako prevzame vlogo centralnega sistema v organizaciji, ki s povezovanjem in optimizacijo močno poenostavi delo zaposlenim

POMEMBO - sistem ODOS je certificiran pri Arhivu RS in izpolnjuje vse zahteve za zajem in upravljanje gradiva v digitalni obliki ter prenos le-tega v dolgoročno eHrambo. Prenos gradiva v dolgoročno eHrambo namreč zahteva uporabo certificirane programske in strojne opreme.


Več o sistemu ODOS najdete na www.odos.si.


Stopite v stik z nami!

Z veseljem vam bomo predstavili sistem ODOS, pokazali kako deluje, odgovorili na vaša vprašanja in vam pripravili informativno ponudbo.

Lahko nas  pokličete na 03 898 37 90 ali nam pišete na prodaja@pia.si.


25. oktober, 2016
Domača stran