VZORČNA NOTRANJA PRAVILA ODOS

Fotolia 75584897 subscription monthly xl

ZA OBČINE, UPORABNICE SISTEMA ODOS SMO PRIPRAVILI VZORČNA NOTRANJA PRAVILA (NP-ODOS)


V podjetju PIA d.o.o. se nam zdi zelo pomembno, da vam sistem ODOS ponudimo skupaj s spremljevalnimi storitvami, zato smo za občine, uporabnice sistema ODOS pripravili in 21. aprila 2016, Arhivu RS oddali v potrditev, VZORČNA NOTRANJA PRAVILA ZA OBČINE UPORABNICE SISTEMA ODOS (v nadaljevanju NP-ODOS) z namenom, da vam čim bolj olajšamo postopek njihove priprave. 


Ko bodo NP-ODOS potrjena, jih boste s pristopno izjavo prevzeli in v točkah, ki se nanašajo na vaše poslovanje, prilagodili vaši organizaciji (personalizirali). Vsa ostala vsebina je v celoti pripravljena in ustreza občinam, ki uporabljate sistem ODOS in sicer ne glede na velikost občine ali obseg poslovanja. PIA bo tudi, v vašem imenu, Arhiv RS obvestila o vašem prevzemu NP-ODOS, tako, da vi s tem ne boste imeli skrbi. Redno bomo skrbeli tudi za njihovo brezplačno osveževanje glede zakonodajnih sprememb in vas o tem ažurno obveščali. 


Postopek priprave notranjih pravil smo tudi tehnološko podprli s posebno aplikacijo in vam s tem pripravo in personalizacijo NP-ODOS močno olajšali. Aplikacija vas s pomočjo natančnih navodil in usmeritev vodi skozi področja, ki jih morate prilagoditi vašemu poslovanju.  S tem smo vam omogočili, da boste lahko NP-ODOS enostavno prilagodili oz. personalizirali. 


Vzorčna NP-ODOS boste prevzeli proti plačilu 2.500 EUR, v katerega je vključeno:

-          prevzem prve verzije vzorčnih NP-ODOS;

-          brezplačne osvežitve NP-ODOS zaradi sprememb zakonodaje v času trajanja pogodbe in ažurno obveščanje o novih različicah;

-          dostop do aplikacije za izvedbo personalizacije NP-ODOS z natančnimi navodili in usmeritvami;

-          neomejena možnost za urejanje personaliziranih poglavij NP-ODOS;

-          3 ure svetovanja pri personalizaciji.


Prav tako vam nudimo možnost najema dodatnih svetovalnih ur in drugih storitev, v kolikor bi jih potrebovali. Vendar še enkrat zagotavljamo, da so NP-ODOS pripravljena tako, da jih boste znotraj vaše organizacije lahko preprosto uredili.


V četrtek, 19. maja 2016, smo v Velenju, na Medpodjetniško izobraževalnem centru, na brezplačni delavnici, gostili številne občine iz vse Slovenije. Udeležencem smo predstavili vsebino vzorčnih notranjih pravil za občine, uporabnice sistema ODOS in aplikacijo, s katero smo tehnološko podprli njihovo pripravo in s tem močno olajšali pripravo notranjih pravil kot tudi njihovo implementacijo v poslovanje.


Z odzivi udeležencev smo zelo zadovoljni, kar je še ena potrditev, da smo razmišljali v pravi smeri.


Takoj, ko bomo z Arhivom RS uredili potrditev vzorčnih notranjih pravil, bomo vse občine, uporabnice sistema ODOS obvestili o možnosti in načinu prevzema le-teh.


Več ...

19. september, 2016
Domača stran