VZORČNA NOTRANJA PRAVILA ODOS

Fotolia 75584897 subscription monthly xl

VZORČNA NOTRANJA PRAVILA ZA OBČINE, UPORABNICE SISTEMA ODOS 


V podjetju PIA d.o.o. se nam zdi zelo pomembno, da vam sistem ODOS ponudimo skupaj s spremljevalnimi storitvami, zato smo za občine, uporabnice dokumentnega sistema ODOS pripravili VZORČNA NOTRANJA PRAVILA (VNP-ODOS) z namenom, da vam čim bolj olajšamo postopek njihove priprave. 


Z veseljem vam sporočamo, da se je za prevzem Vzorčnih notranjih pravil ODOS odločilo že lepo število občin, na kar smo zelo ponosni.


Od uporabnikov dobivamo zelo pozitivne odzive, zato bi želeli tudi vas navdušiti za prevzem VNP-ODOS, saj smo se resnično zelo potrudili, da bi vam pripravo NP kar najbolj olajšali.


Postopek priprave vzorčnih notranjih pravil VNP-ODOS smo podprli s posebno aplikacijo, ki vas s pomočjo natančnih navodil vodi skozi področja, ki jih morate prilagoditi vašemu poslovanju. S tem smo vam omogočili, da boste lahko notranja pravila enostavno personalizirali. 


Vsebina VNP-ODOS je v celoti pripravljena in ustreza občinam, ki uporabljate sistem ODOS in sicer ne glede na velikost občine ali obseg poslovanja. Dokumentirani so vsi postopki zajema in hrambe gradiva za vsa področja, ki jih pokrivate s sistemom ODOS. Popis postopkov je že prilagojen življenjskemu ciklu upravljanja z gradivom v občinah, zato se vam s popisom le-tega ne bo potrebno ukvarjati.


VNP-ODOS v celoti izpolnjujejo zahteve zakonodaje. Redno in brezplačno bomo skrbeli tudi za njihovo osveževanje glede zakonodajnih sprememb in vas o tem ažurno obveščali. 


Dodatna pojasnila na prodaja@pia.si. 


Več ...

19. september, 2016
Domača stran