IZJAVA O ZASEBNOSTI


V podjetju PIA Informacijski sistemi in storitve, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost. Vaše podatke bomo skrbno hranili in jih uporabljali samo z namenom analiziranja obiska naše spletne strani, marketinške analize, predstavitve naših izdelkov in storitev, posredovanja želenih informacij in ponudb ter jih brez vaše privolitve ne bomo posredoval tretjim osebam.

V tej izjavi je pojasnjeno, katere vaše osebne podatke zbiramo in kako jih uporabljamo.

Spletno mesto www.pia.si upravlja PIA Informacijski sistemi in storitve, d.o.o.


O PIŠKOTKIH

Naše spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Piškotki nam med drugim omogočajo, da shranimo vaše izbrane možnosti in nastavitve, preprečimo prevare in analiziramo delovanje naših spletnih mest in spletnih storitev.

Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer ob izpolnitvi kontaktnega obrazca, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Piškotke lahko nadzorujete z različnimi orodji, vključno s kontrolniki brskalnika, s katerimi lahko blokirate in izbrišete piškotke. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

SPLETNO MESTO UPORABLJA NASLEDNJE PIŠKOTKE

Obvezni piškotki

Naziv piškotka Opis Čas tranjanja
allow_cookies Ta piškotek si zapomni vašo odločitev glede uporabe piškotkov na odos.si. 1 leto


Piškotki uporabljeni za analizo

Naziv piškotka Opis Čas tranjanja
_ga To naključno ustvarjeno unikatno število se uporablja za izračun podatkov o obisku našega spletnega mesta. 1 leto
_gat Piškotek se uporablja za uravnavanje števila poslanih zahtevkov Google Analytics. Piškotek ne vsebuje informacij o uporabniku. 1 minuta


KAKO UPORABLJAMO OSEBNE PODATKE?

PIA d.o.o. uporablja zbrane podatke za zagotavljanje produktov in storitev, ki jih ponujamo. Te podatke lahko uporabimo tudi za komunikacijo z vami, na primer za obveščanje o informativnih ponudbah ter pošiljanje informacij o produktih.

OSEBNI PODATKI, KI JIH ZBIRAMO

PIA d.o.o. zbira podatke, s katerimi vam zagotavljamo najboljšo izkušnjo z našimi spletnimi mesti in produkti. Nekaj teh podatkov nam posredujete neposredno, ko na primer izpolnite kontaktni obrazec za povpraševanje ali se obrnete na nas zaradi podpore. Nekaj teh podatkov pa pridobimo s piškotki.

S kontaktim obrazcem pridobimo vaše ime, priimek ter službeno telefonsko številko in elektronski naslov. Vaših podatkov, brez vašega dovoljenja, ne bomo posredovali tretjim osebam.

PIA Informacijski sistemi in storitve, d.o.o., Prešernova 9 b, 3320 Velenje, davčna številka: SI98879367, matična številka: 5511640000. Direktorica Saša Kovač.

Zadnja posodobitev: januar 2017